Treci la conţinutul principal »


Wisconsin Precision Componentes
English Romana

               Wisconsin Precision Components S.A. este producatorul numarul 1 de suruburi cu bile din Romania, avand peste 30 de ani de experienta. Departamentul inginerilor, de la WPC efectuaza imbunatatiri si modificari ale produselor proprii pentru a putea mentine calitatea si standardele internationale in domeniu. De-a lungul anilor aria de folosire a suruburilor cu bile s-a extins, ne mai fiind limitata doar la masini-unelte. Incetul cu incetul aceste produse au devenit foarte importante pentru a gama larga de produse , pronind de la centrale nucleare, automobile, nave spatiale, textile si industria chimica, pana la cele mai variate aplicatii ale echipamentelor medicale,sau lifturi si acuatoare din showbiz.

              Compania noastra fiind certificata ISO 9001: 2008 ofera o gama larga de servici strans legate de: consultanta, testare, productie, reparare, proiectare, aplicatii speciale pentru suruburi cu bile si ACME. Fiecare comanda si client nou reprezinta o noua provocare pentru noi.

              WPC a ajuns sa ofere servicii si produse in peste trei continente, fapt ce dovedeste o politica flexibila si deschisa catre orice tip de noi cereri. De asemenea preturile oferite sunt flexibile si in concordanta cu realitatea pietii.

             La WPC Produsele oferite sunt standard sau pe comanda, fiind disponibile in cm sau inch.Aria produselor este in continua extindere : carcase rulmenti, piulite cu bile, piulite cu recirculare,bare de ghidare, arbori, axe, axe de otel pentru utilaje, inele etc.

              Suntem cunoscuti pentru profesionalism si promptitudine,dorind sa rezolvam urgentele clinetilor nostri cu dedicatie si profesionalism asa cum Domnul Director General, Ing. Marius Silviu Borlovan a subliniat in raportul politicii de calitate.

Coşul meu

Nu aveţi niciun produs în coş.

Compară produse - 0 Items

Nu aveţi produse de comparat.